Bubbles & Bites

“Een verborgen parel. Zo kan het terras op de tweede etage van Grand Hotel Huis ter Duin het best omschreven worden.” Managing Director Stephan Stokkermans kijkt trots over het sfeervol ingerichte terras. Olijfbomen zorgen voor het mediterrane sfeertje. Een combinatie van loungebanken, comfortabele zitjes en hoge tafels maken het terras voor iedereen aantrekkelijk. Neem daarbij een zonsondergang en het terras is direct een van de hotspots aan de Nederlandse kust.

“Het idee om gasten op deze unieke plek kennis te laten maken met het beste wat Grand Hotel Huis ter Duin te bieden heeft, speelde al een tijdje in onze gedachten. Dit jaar hebben we besloten om het terras daadwerkelijk om te toveren tot het pop up restaurant.

Bubbles & Bites is dinsdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur tot 23.30 uur geopend en  bepalend daarbij zijn de weersomstandigheden. Dat is natuurlijk in Nederland een risico, maar in Noordwijk beschouwen we elke dag als een stranddag, Daarnaast hebben we met Restaurant Latour, Breakers Beach House, Brasserie La Terrasse en de van Diepeningen lounge diverse alternatieven voorhanden als het weer minder mooi blijkt te zijn. Met circa 60 couverts is Bubbles & Bites tevens een plek die een bepaalde intimiteit biedt als alternatief voor de drukte op de terrassen.”

Gepubliceerd op: 11 juli 2017

Taal / Language / Sprache: