Over ons

Bij Grand Hotel Huis ter Duin kennen wij een geschiedenis dat terug gaat tot meer dan 135 jaar geleden. Wij hebben in die jaren menig (bekend) gasten ontvangen, van wereldleiders tot leden van het Nationaal Elftal.

Rooms Division

Front Office, Housekeeping en onze Conciërge service. Dit zijn afdelingen die in nauw contact werken met de gasten en het visitekaartje zijn voor het hotel.  Collega’s op deze afdelingen zijn sociaal, houden van een uitdaging en willen kwaliteit leveren aan gasten. Zij ontvangen gasten en helpen bij vragen of klachten. Zij zorgen ervoor dat het hotel er altijd goed uitziet.

Het team van de Rooms Division afdelingen zijn gastvrij en servicegericht. Zij zijn bereikbaar voor speciale wensen van de gasten en zorgen ervoor dat deze wensen uitkomen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld cadeaus regelen voor op de kamer of reserveringen maken bij restaurants.

F&B

Als jouw hart sneller gaat kloppen van creatieve gerechten, uitstekende wijnen en verrassende cocktails, dan ben jij de ideale kandidaat voor een van onze restaurants, bars of lounges! Onze F&B helden zijn creatief, en hebben een passie voor kwaliteit en service. Huis ter Duin heeft drie restaurants, namelijk Restaurant Latour, Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House en een Lounge, De Van Diepeningen Lounge.

  • Restaurant Latour is onze fine-dining restaurant en de trotste eigenaar van een Michelin Ster sinds 2005. Het team daar zorgt voor de ultieme beleving in kwaliteit, service en gerechten.
  • Bij La Terrasse kunnen gasten genieten van lunch of diner met prachtig op de zee. Een leuke werkplek voor creatieve teamplayers.
  • Breakers Beach House is Holland’s Beach House. Het gezellige beach house is een plek waar gasten culinair kunnen genieten in rust. Het enthousiaste team werkt mee aan de ontspannende sfeer.
  • Van Diepeningen Lounge, is de lounge/bar van het hotel. De ontmoetingsplek voor onze hotelgasten en de regio.
  • Ontbijt, uiteraard serveren wij onze gasten elke dag ontbijt. Dit doen we uiteraard met een glimlach.

Buiten onze restaurants zijn er genoeg mogelijkheden om jouw talenten te laten zien in de F&B in zowel service en keuken.

Events 

In Huis ter Duin hebben we tal van mogelijkheden voor events. Van een intieme bruiloft, een mooi charity gala tot een groot congres. Het kan allemaal. Deze afdeling biedt afwisseling in het type events, maar ook in shifts. Early bird? Dan start jij de events op. Night Owl? Dan ben jij letterlijk de degene die lichten aandoet en het feest afsluit.

Achter de schermen

Grand Hotel Huis ter Duin kan niet runnen zonder onze fantastische collega’s op het kantoor. Het kantoor bestaat onder andere uit afdelingen zoals HR, Sales & Marketing, of Reserveringen. Deze collega’s houden het hotel draaiend en werken hard om resultaten te leveren. Op het kantoor werken veel afdelingen ook met andere bedrijven en partners. Daarvoor worden er regelmatig evenementen en gala’s gehouden of een bedrijfsvergadering in één van onze 19 eventzalen. Zo heeft de afdeling PR & Communicatie ervoor gezorgd dat Huis ter Duin een cameo maakt in een clipje van Davina Michelle!

Sustainability

Huis ter Duin investeert in verschillende initiatieven die meewerken aan een betere wereld. Dit is omdat wij vinden dat het belangrijk is om de volgende generaties iets mooiers achter te laten. Wij meten onze initiatieven door middel van de Sustainable Development goals van de Verenigde Naties. Benieuwd wat we doen? Hier vertellen me weer.

 

 

 

 

 

Taal / Language / Sprache: