Samen met jou kijken we naar de dag van morgen en de richting van later. Daarom zorgen wij net zo goed voor jou als voor onze gasten. Als werk en privé op een fijne manier in balans staan, zijn plezier en ontwikkeling een logisch gevolg. En dus willen we weten wat jij nodig hebt om op het werk en thuis goed te kunnen functioneren - elke dag weer. Spreekt de functie van Chef de Rang in Latour je aan? Mis je iets, laat het ons weten.
Waar je op kunt rekenen
We zorgen goed voor en helpen je om:
Vitaal te blijven
Door je er bewust van te maken en er concreet op te sturen, helpen we je fysiek en mentaal vitaal te blijven.
Te blijven groeien
Wil je een expert worden of je horizon verbreden? Met opleidingen en trainingen maken wij die volgende stap mogelijk.
Dat je doelen bereikt
We omarmen mooie plannen, voeren regelmatig en planmatig gesprekken en geven je dat duwtje in de rug.
Privé en werk in balans te houden
Je werk-privé-balans beschermen we. Met een gezonde instroom en doorstroom van talent vangen we pieken op.
Financieel overzicht te houden
Een goed financieel plan geeft rust. Als je vastloopt, bieden we perspectief met overzicht en oplossingen |
Spreekt dit je ook aan?
- Lease a bike plan;
- Onderdeel van vitaliteitsprogramma met o.a. sport/yoga lessen, ontspanning sessies, voedingsplannen en ontwikkelplannen;
- Complimentary deelname coaching- en vitaliteitsprogramma;
- Ontwikkeltrajecten en duurzame inzetbaarheid;
- Korting op kamerovernachtingen, restaurants en wellness;
- Een aantrekkelijk brutosalaris tussen €2.419,75 en €2619,21 afgestemd op jouw ervaring en scholing op basis van 38 uur;
- 25 vakantiedagen en compensatie bij werken op feestdagen;
- 8% vakantietoeslag;
- Tegemoetkoming in de reiskosten, afhankelijk van de afstand.
Wat je gaat doen
Restaurant Latour is het Michelin sterren restaurant van Grand Hotel Huis ter Duin. Je acteert op het hoogste niveau. Als Chef de Rang Latour ga je:
- Verwelkomen van de gasten;
- Opnemen van bestellingen en doorgeven aan de keuken;
- Serveren van gerechten en dranken, inclusief speciale serveerhandelingen;
- Adviseren en vertellen over gerechten, wijnen en specials;
- Mice & Place werkzaamheden voor aanvang service;
- Inspelen op de wensen van de gasten;
- Opmaken en controleren van rekeningen en afrekenen met gasten;
- Begeleiden en inwerken van nieuwe collega’s.
Jouw profiel
Wij zoeken iemand die:
- Ervaring heeft in een vergelijkbare functie of een soortgelijke omgeving;
- Beschikt over relevante vakdiploma’s zoals sociale hygiëne of een wijncertificaat;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft; Duits is een pre;
- Gastvrij, representatief, en stressbestendig is en met enthousiasme de dag begint.