carrière met passie

Werken in de horeca is een feest! Iedere dag heb je te maken met nieuwe gasten en nieuwe wensen. Wanneer jouw passie voor de horeca vooraan staat, komt de waardering van de gasten en je collega’s je iedere dag weer tegemoet. Gastvrijheid en servicegerichtheid moeten jouw tweede natuur zijn om te genieten van een baan in de horeca.

 

Bij Grand Hotel Huis ter Duin staat de gast altijd centraal. Al meer dan 130 jaar leveren wij kwaliteit op topniveau. Niet alleen voor onze gasten is het een beleving om de ambiance en allure van het hotel te ervaren, ook voor jou als persoon is het de kans om je carrière een boost te geven. Jij komt te werken in een gezellig team waar hardwerken centraal staat, maar waar er op de werkvloer ook ruimte is voor gezelligheid. Er is ook veel mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Zo kan je aan de slag onder de vleugels van SVH Meestergastheer Stan Kerckhoffs waardoor jij leert van échte professionals. Schroom daarom niet om een open sollicitatie te schrijven op onze website. Wij zullen met het Human Resources team kijken naar een functie die bij jou past!

Wij bieden bij Grand Hotel Huis ter Duin de mogelijkheid om jouw carrière te groeien binnen ons bedrijf. Maar er is ook de mogelijkheid om te groeien in andere delen van de horeca via ons Preferred Partner programma of onze partner Adriaan Werkt.

Onze medewerkers zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor het groeiende succes van Grand Hotel Huis ter Duin. Voor dit team moet goed gezorgd worden. Dit proberen wij op duurzame manier te doen, zowel voor medewerkers als voor medewerkers. Wij steunen veel initiatieven door middel van de Sustainable Development Goals van de V.N. Ook werken wij met een Green Team dat bestaat uit onze collega’s om ons hotel vriendelijker te maken voor de planeet. Daar zou jij ook deel van kunnen uitmaken!  in Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met passie voor horeca, om onze gasten een onvergetelijke beleving te verzorgen!

Wanneer jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving, heet het team Human Resources van Grand Hotel Huis ter Duin je van harte welkom op onze carrière website! Op deze website vind je informatie over ons vijfsterren deluxe hotel, ervaringen van onze medewerkers, openstaande vacatures, wat wij verwachten van onze medewerkers en de mogelijkheid om direct te solliciteren.

Kijk snel verder op de website of er een vacature bij staat die jouw passie tegemoet komt, om je carrière een boost te geven!

JOUW CARRIÈRE BEGINT BIJ
GRAND HOTEL HUIS TER DUIN!

Meer informatie over Grand Hotel Huis ter Duin vind je op de website.

Taal / Language / Sprache: