Sollicitatie Stomerij Medewerker (flexibel/vast) bij Huis ter Duin

Samen met jou kijken we naar de dag van morgen en de richting van later. Daarom zorgen wij net zo goed voor jou als voor onze gasten. Als werk en privé op een fijne manier in balans staan, zijn plezier en ontwikkeling een logisch gevolg. En dus willen we weten wat jij nodig hebt om op het werk en thuis goed te kunnen functioneren - elke dag weer. Spreekt de functie van Stomerij Medewerker je aan? Mis je iets, laat het ons weten.

Bekijk onze vacaturepagina en kijk of je interesse hebt in één van onze functies. Mocht jouw gewenste functie er niet tussen staan dan bestaat hieronder de mogelijkheid van een open sollicitatie. Je gegevens worden verzameld door onze afdeling Human Resources die vervolgens contact met je kan opnemen. Het spreekt voor zich dat je gegevens vertrouwelijk zullen worden behandeld.

Bij Grand Hotel Huis ter Duin staat de gast altijd centraal. Al meer dan 130 jaar leveren wij kwaliteit op topniveau. Niet alleen voor onze gasten is het een beleving om de ambiance en allure van het hotel te ervaren, ook voor jou als persoon is het de kans om je carrière een boost te geven. Jij komt te werken in een gezellig team waar hardwerken centraal staat, maar waar er op de werkvloer ook ruimte is voor gezelligheid. Schroom daarom niet om een open sollicitatie te schrijven op onze website. Wij zullen met het Human Resources team kijken naar een functie die bij jou past!

Meer informatie over Grand Hotel Huis ter Duin vindt je op onze website!

 

Taal / Language / Sprache: