Beloon jezelf met een nieuwe collega!

Als Grand Hotel Huis ter Duin staan we altijd open voor enthousiaste nieuwe medewerkers. Weet jij iemand die ook graag bij ons wil werken ? Laat hem/haar dan naar de website www.ikwerkmetpassie.nl gaan en een open sollicitatie plaatsen naar een functie die het best bij hem/haar past. Als deze nieuwe medewerker wordt aangenomen en afhankelijk van het contract de proeftijd volbracht en/of 100 uur gewerkt heeft, ontvang jij een leuke bonus.

  • Werving flex medewerker = bonus van netto 50 euro wanneer nieuwe medewerker 100 uur gewerkt heeft
  • Werving vaste medewerker (7 maanden contract met een vast aantal uren per week) = bonus van netto 100 euro wanneer nieuwe medewerkers door de proeftijd is.
  • Werving supervisor niveau (7 maanden contract met een vast aantal uren per week) = bonus van netto 150 euro wanneer nieuwe medewerker door de proeftijd is.

Ook zijn op alle afdelingen en bij de afdeling Human Resources de “Ik werk met passie” kaarten beschikbaar.  De ingevulde kaart kan in het postvak van Human Resources gedeponeerd worden of kan zonder postzegel gestuurd worden naar het antwoordnummer op de kaart. Human Resources zal dan contact opnemen en vragen om online een cv te sturen. Indien deze persoon direct online solliciteert, dien je alsnog de” Ik werk met Passie” kaart in te vullen met je eigen naam en de voor en achternaam van de persoon die online gaat solliciteren.

Gepubliceerd op: 11 July 2017

Taal / Language / Sprache: